OKUSAM PROJESİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN ''OKUSAM ''PROJESİNİ OKULUMZDA UYGULAMAYA BAŞLIYORUZ.

30.11.2023 69

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı OKUSAM Projesinin uygulanması için okulumuz Kütüphanecilik Kulübü danışman öğretmen ve temsilci öğrencileri çalışmalara başladı. Belirlenen 10 kitabın okunup farklı zamanlarda söyleşisinin gerçekleştirilmesi ile ilgili planlama yapıldı.

Bu bağlamda ilk söyleşilerimize davet etmek amacıyla İlçemiz Kaymakamı Sayın Merve KARTAL'ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aykan SANCI'yı makamlarında ziyaret ettik. Kendilerini proje hakkında bilgilendirip okunacak kitapları takdim ettik. Aralık ayı sonunda okulumuzda gerçekleştireceğimiz söyleşimize davet ettik.

Her ay gerçekleştireceğimiz etkinliklerle öğrencilerimizin kitap okumasına katkı sağlamak, okuduğunu anlamak ve anlatmak, topluluk önünde fikirlerini söyleyebilmek gibi birçok kazanıma ulaşmayı hedefliyoruz.

30-11-202330-11-202330-11-2023
30-11-2023