OKUL MÜDÜRLERİ ''OKUSAM PROJESİ''

''Okusam projesi'' kapsamında ladik okul ve kurum müdürleri bir araya geldi...

17.01.2024 52

Projenin Adı: OKUSAM

Projeyi Düzenleyen Kurum: Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğü

Projeyi Düzenleyen Kurum Yetkilisi: Dr. Murat AĞAR

OKUSAM Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim müdürümüz Aykan SANCI, Şube Müdürümüz Turan COŞKUN , Halk Eğitim müdürümüz Tolga CAN , Öğretmen evi müdürü İsmail SANCI ve tüm Ladik okul müdürleri’nin katılımıyla ve Okul müdürümüz Behzat DİKMEN’in ev sahipliğinde’  Nurettin TOPÇU’nun ‘’Türkiye’nin Maarif Davası ‘’ kitabı üzerine kitap söyleşisi düzenlendi. Nevzat Ayyıldız hocamızın moderatörlüğünde Katılımcılar ,okudukları kitaptan ilgilerini çeken ve not aldıkları noktaları söyleyerek ,Türkiyede Eğitim sistemi Sorunları ve Çözüm’ler  üzerine Nurettin TOPÇU’nun fikirleri ve kendi düşünceleri üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Anlatılanlar sonunda kitabı okumayan arkadaşlarında ilgilerini çekmesi nedeniyle , ‘’mutlaka okumamız gerekir’’ diyerek fikir beyan ettiler. Misafirlerimizin katılımıyla   Okunan kitabın bir sohbet ortamında değerlendirildiği etkinlikte okuduğunu anlama ve anlatma, fikirleri ifade edebilme, nitelikli kitaplar okuma hedeflerine ulaşıldığı görüldü.

Etkinlikte emeği geçen tüm müdürlerimize teşekkür ederiz.

17-01-202417-01-202417-01-202417-01-202417-01-202417-01-202417-01-2024